Cadouri pentru copiii nevoiași din partea TSD Roșiorii de Vede

Cadouri pentru copiii nevoiași din partea TSD Roșiorii de Vede

Tinerii social-democrați roșioreni l-au ajutat joi, 6 decembrie, pe Moș Nicolae. Ei au strâns fondurile necesare pentru a face cadouri mai multor copii proveniți din familii nevoiașe din municipiul Roșiorii de Vede.

Fiecare pachet oferit micuților cu vârste cuprinse între trei și 10 ani, a reușit să le aducă acestora zâmbetul pe buze. Cadourile au fost unele dulci.

Prin această acțiune, tinerii social-democrați roșioreni au vrut să arate că Moș Nicolae iubește toți copiii.

Publicitate

Eliton Trans angajeaza soferi profesionisti. Detalii la office@eliton.ro sau 0725.583.313

Articole similare:

05 Dec. 2018
Actualitate

USR Teleorman nu mai are președinte. Lină a demisionat

Nicușor Lină a demisionat din funcția de președinte USR Teleorman. Numărul de activiști ai filialei județene a scăzut la 35 prin renuțarea acestuia și la calitatea de membru de partid, alături de cea de președinte.

30 Noi. 2018
Actualitate

Dorel s-a reinventat la Botoroaga!

Pe un ger de crăpau pietrele,  în ajunul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, doi Dorei mai mititei, asistați de gură-cască, vopseau Căminul Cultural din comuna Botoroaga. Asta, după ce, în zilele anterioare, s-au făcut reparații la coloane.

30 Noi. 2018
Actualitate

Junior Centenar - Toți copiii vor avea conturi de economii deschise de stat

Guvernul a adoptat, joi, proiectul de ordonanţă de urgenţă provind apariția Programului guvernamental gROwth – Contul individual de economii Junior care are ca obiect introducerea unui cont special de economisire sub formă de depozit.

Ştiri recente:

12 Dec. 2018
Actualitate

La Zimnicea s-a dat startul proiectului româno-bulgar de dotare cu echipamente și utilaje pentru situații de urgență

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al orașului Zimnicea va beneficia de dotări importante cu echipamente și utilaje specifice pentru intervenție în cazul unor fenomene meteorologice periculoase sau cutremure, dar și de cercetare-intervenție pentru risc biologic și chimic, în valoare de aproape o jumătate de milion de euro.

11 Dec. 2018
Actualitate

CJ Teleorman, primă victorie în procesul privind anularea corecției pentru DJ 506

Curtea de Apel București a dat câștig de cauză Consiliului Județean Teleorman și s-a pronunțat, marți, în favoarea anulării corecției financiare pentru lucrările de reabilitare a DJ 506 impusă de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE).

11 Dec. 2018
Actualitate

[AUDIO] “Am fost obligată”, spune mama care și-a abandonat copiii la poarta spitalului

Femeia care și-a abandonat copiii, sâmbătă seara, la poarta Spitalului Județean de Urgență din Alexandria, se numește Lenuța Călin, are 24 de ani și este din județul Iași. În Teleorman a venit pentru un iubit.

11 Dec. 2018
Actualitate

Accident auto soldat cu un deces pe DE 70

Marți, 11 octombrie, a avut loc un accident pe DE 70, pe raza localității Peretu, direcția de mers spre Alexandria între un TIR și o dubiță