Cadouri pentru copiii nevoiași din partea TSD Roșiorii de Vede

Cadouri pentru copiii nevoiași din partea TSD Roșiorii de Vede

Tinerii social-democrați roșioreni l-au ajutat joi, 6 decembrie, pe Moș Nicolae. Ei au strâns fondurile necesare pentru a face cadouri mai multor copii proveniți din familii nevoiașe din municipiul Roșiorii de Vede.

Fiecare pachet oferit micuților cu vârste cuprinse între trei și 10 ani, a reușit să le aducă acestora zâmbetul pe buze. Cadourile au fost unele dulci.

Prin această acțiune, tinerii social-democrați roșioreni au vrut să arate că Moș Nicolae iubește toți copiii.

Publicitate

Eliton Trans angajeaza soferi profesionisti. Detalii la office@eliton.ro sau 0725.583.313

Articole similare:

14 Feb. 2019
Actualitate

Virgiliu Cocoșilă, vicepreședinte ALDE Teleorman: Șase primari de la alte partide vin la noi

Șase primari liberali și-ar fi căutat refugiul la ALDE, după ce au constatat că n-ar mai fi susținuți pentru o nouă candidatură la alegerile locale, a lăsat să se înțeleagă, miercuri, într-o conferință de presă, vicepreședintele ALDE Teleormnan, Virgiliu Cocoșilă.

14 Feb. 2019
Actualitate

ALDE Teleorman și-a propus un scor de 12-13 la sută la europarlamentare

Conducerea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) Teleorman şi-a propus să obţină un procent de 12-13 la sută la alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an.

13 Feb. 2019
Actualitate

Dănuț Cristescu: Programul “Usturoiul” a pornit din Teleorman

Ideea lansării unui program finanţat din bugetul Ministerului Agriculturii în 2019 prin care să fie spriiniți fermierii care cultivă usturoi i-a venit ministrului Petre Daea în timpul unei vizite pe care a făcut-o în Teleorman, în vara anului trecut, potrivit președintelui Consiliului Județean Teleorman (CJ), Dănuț Cristescu. Acesta a relatat întâmplarea la Agro TV.

Ştiri recente:

15 Feb. 2019
Actualitate

Lider sindical Koyo Alexandria: “Stăm toți două zile în concediu fără plată, decât să stea 60 de oameni, o lună întreagă”

În urma negocierilor cu reprezentanții sindicali, conducerea fabricii de rulmenți din Alexandria a luat decizia ca angajații să stea două zile în concediu fără plată, iar în alte două zile să fie plătiți cu 75% din salariu.

15 Feb. 2019
Actualitate

Case noi pentru medici și asistente din Alexandria

10 medici și două asistente de la Spitalul Județean de Urgență Alexandria se vor muta împreună cu familiile lor în casă nouă după ce, vineri, primarul municipiului le-a înmânat cheile pentru apartamente construite de Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) prin programul destinat specialiștilor din sănătate.

15 Feb. 2019
Actualitate

Autoturism răsturnat la ieșirea din Peretu

Doi tineri cu vârste de 18 și 19 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, joi seara, după ce s-au răsturnat cu mașina, pe DE 70, la ieșirea din comuna Peretu, în direcția Alexandria.

15 Feb. 2019
Actualitate

Proiectul “Complex Sportiv - Stadion municipal Alexandria” prinde contur. S-a semnat contractul de execuție

“Complex Sportiv - Stadion municipal Alexandria”, investiţie în valoare de 48.075.291,71 lei, va demara anul acesta la Alexandria, iar la finalizare va îndeplini condițiile pentru a putea găzdui meciuri de fotbal cu public din cadrul Ligii 1 de fotbal a României precum și meciuri de fotbal din cadrul cupelor europene – faze preliminare, dar și competiții naționale de atletism.