Actualitate Social

11 Dec. 2018
Actualitate

[AUDIO] “Am fost obligată”, spune mama care și-a abandonat copiii la poarta spitalului

Femeia care și-a abandonat copiii, sâmbătă seara, la poarta Spitalului Județean de Urgență din Alexandria, se numește Lenuța Călin, are 24 de ani și este din județul Iași. În Teleorman a venit pentru un iubit.

11 Dec. 2018
Actualitate

Femeia care și-a abandonat copiii a fost identificata

Mama celor doi copii abandonați la poarta Spitalului Județean a fost identificată, potrivit unor surse.

10 Dec. 2018
Actualitate

Doi micuți au fost abandonați la poarta Spitalului Județean din Alexandria, în plină iarnă

Doi copii mici au fost abandonați la poarta secundară a Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria, în plină iarnă, fără să se țină cont că puteau să înghețe de frig, să fie călcați de mașini sau mâncați de câini.

06 Dec. 2018
Actualitate

Tânăr rănit într-un accident de circulație produs la ieșire din Roșiorii de Vede

La intersecția Drumului European(DE) 70 cu Drumul Județean(DJ) 612A Roșiorii de Vede-Balta Sărată a avut loc un accident de circulație. Pe fondul neacordării de prioritate, o femeie a intrat cu mașina pe care o conducea într-un alt autoturism. În urma impactului, a rezultat rănirea șoferului în vârstă de 28 de ani, care conducea regulamentar.

05 Dec. 2018
Actualitate

Când vor primi elevii și preșcolarii cornul, laptele și mărul?

Nici în pragul vacanței de iarnă, elevii și preșcolarii din Teleorman nu beneficiază de programul „Cornul și laptele”. De vină sunt lipsa de interes a agenților economici de a se înscrie la licitație dar și procedurilor greoaie, potrivit președintelui Consiliului Județean (CJ) Teleorman, Dănuț Cristescu.

03 Dec. 2018
Actualitate

Un polițist de la Inspectoratul de Frontieră Teleorman a fugit de la locul accidentului pe care l-a provocat

Un polițist de frontieră de la Turnu Măgurele s-a ales cu dosar penal pentru că a fugit de la locul accidentului pe care l-a provocat. La testul de acool a rezultat o alcoolemie de 0,86.

02 Dec. 2018
Actualitate

Karatiștii roșioreni, campioni mondiali la Kempo Uwskf, de Centenar

Nouă sportivi roșioreni din totalul celor 10 care au făcut parte din delegația României la Campionatul Mondial de Kempo Uwskf, au urcat pe podium. Competiția s-a defășurat în capitala Ungariei, Budapesta.

02 Dec. 2018
Actualitate

Roșiorii de Vede, un mare patinoar

Iarna s-a așternut peste România și a început deja să-și arate colții, lovind puternic cu zăpadă și temperaturi foate scăzute.
Printre victimele iernii este și Roșiorii de Vede, unde poleiul este întâlnit la tot pasul, atât pe trotuare cât și pe unele drumuri și chiar în centrul orșului.

01 Dec. 2018
Actualitate

,,România la primul Centenar!", eveniment marcat la Peretu

Departamentul de Cultură al Grupului de Acțiune Locală (GAL) Câmpia Burnazului a organizat un spectacol dedicat Centenarului Marii Uniri în data de 1 Decembrie 2018, la Caminul Cultural Peretu.

01 Dec. 2018
Actualitate

Zimnicea a sărbătorit Centenarul

Zimnicea a marcat astăzi Centenarul Marii Uniri printr-un program artistic special pus în scenă pentru acest moment, dar și printr-o ceremonie de comemorare a eroilor zimniceni cazuți pe câmpurile de luptă ale Primului Război Mondial.

01 Dec. 2018
Actualitate

Paradă militară de Ziua Națională la Alexandria

Peste 1000 de alexăndreni au îndurat frigul de afară pentru a lua parte la ceremonialul dedicat Centenarului Marii Uniri. Evenimentul a debutat la ora 10, sambătă, 1 decembrie. Cel mai așteptat moment al ceremoniei a fost parada militară.

01 Dec. 2018
Actualitate

Eroii Marii Uniri comemorați cu cinste la Roșiorii de Vede

De ziua națională a României, în toată țara au fost manifestații în onoarea românilor care s-au jertfit în timpul Primului Război Mondial pentru realizarea visului Marii Uniri. Primăria Roșiorii de Vede a ținut să marcheze această zi de maximă importanță printr-o ceremonie ce a durat aproximativ două ore.

30 Noi. 2018
Actualitate

Junior Centenar - Toți copiii vor avea conturi de economii deschise de stat

Guvernul a adoptat, joi, proiectul de ordonanţă de urgenţă provind apariția Programului guvernamental gROwth – Contul individual de economii Junior care are ca obiect introducerea unui cont special de economisire sub formă de depozit.

27 Noi. 2018
Actualitate

Vești proaste de la meteorologi. Ninsori și ger în Teleorman!

Se strică vremea, anunță meteorologii. Pentru județul Teleorman a fost emis un cod galben de vreme severă care va intra in viogare miercuri, 28 noiembrie, ora 02.00, valabil până în seara aceleași zile, ora 20. În acest interval, în județ vor fi intensificări susținute ale vântului, ninsori viscolite,strat de zăpadă și depuneri de gheață.

22 Noi. 2018
Actualitate

Sfântul Andrei prelungește weekendul viitor. Angajatorii riscă amenzi dacă nu dau liber

Sărbătoarea Sfântului Andrei prelungește weekendul de săptămîna viitoare pentru că zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie sunt, potrivit Codului muncii, sărbători legale în care nu se lucrează.