Actualitate Social

15 Feb. 2019
Actualitate

Lider sindical Koyo Alexandria: “Stăm toți două zile în concediu fără plată, decât să stea 60 de oameni, o lună întreagă”

În urma negocierilor cu reprezentanții sindicali, conducerea fabricii de rulmenți din Alexandria a luat decizia ca angajații să stea două zile în concediu fără plată, iar în alte două zile să fie plătiți cu 75% din salariu.

15 Feb. 2019
Actualitate

Case noi pentru medici și asistente din Alexandria

10 medici și două asistente de la Spitalul Județean de Urgență Alexandria se vor muta împreună cu familiile lor în casă nouă după ce, vineri, primarul municipiului le-a înmânat cheile pentru apartamente construite de Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) prin programul destinat specialiștilor din sănătate.

14 Feb. 2019
Actualitate

Șase metode de a economisi bani

Banii sunt un mijloc de plată sub formă de bancnote, monede și mijloace electronice de plată, adică moneda criptică.Toți folosim astăzi bani, însă puțini sunt cei ce le apreciază corect valoarea. Metodele de economisire bani trebuie să-ți aducă nu numai economisirea banilor ci și alte beneficii, de exemplu: timp economisit și un stil de viață mai sănătos.

13 Feb. 2019
Actualitate

OCPI Teleorman: 7 UAT-uri sunt cadastrate în totalitate, iar în alte 88 se desfăşoară lucrări de înregistrare sistematică a imobilelor

Peste 33.000 de cărţi funciare au fost eliberate, gratuit pentru proprietarii de imobile din judeţul Teleorman, prin Programul naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023 (PNCCF), în anul 2018. Lucrările de cadastru general au fost finanţate din veniturile proprii ale Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI), prin Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Teleorman.

13 Feb. 2019
Actualitate

Dănuț Cristescu: Programul “Usturoiul” a pornit din Teleorman

Ideea lansării unui program finanţat din bugetul Ministerului Agriculturii în 2019 prin care să fie spriiniți fermierii care cultivă usturoi i-a venit ministrului Petre Daea în timpul unei vizite pe care a făcut-o în Teleorman, în vara anului trecut, potrivit președintelui Consiliului Județean Teleorman (CJ), Dănuț Cristescu. Acesta a relatat întâmplarea la Agro TV.

11 Feb. 2019
Actualitate

Șapte decedați în trei zile

În ultimele trei zile, Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Teleorman a intervenit la un total de 493 de solicitări. În această perioadă au fost înregistrate șapte decese.

08 Feb. 2019
Actualitate

Focare de pestă porcină africană (PPA) la Segarcea Vale și Uda-Paciurea

Două focare de pestă porcină africană (PPA) au fost confirmate, luna aceasta, în judeţul Teleorman, la porci domestici din gospodăriile a doi cetățeni din Segarcea Vale și Uda-Paciurea.

03 Feb. 2019
Actualitate

[VIDEO&FOTO] Pompierul pe care hobby-ul l-a făcut multiplu campion național

Marius Florin Stancu, pompierul roșiorean cunoscut pentru pasiunea de a crește găini de rasă, se pregătește pentru o nouă competiție națională și aspiră la cel mai important premiu. După o întrerupere de un an, concursurile de profil se vor relua pe data de 8 februarie, cu un campionat național organizat în orașul Otopeni.

03 Feb. 2019
Social

Idei pentru amenajarea locuintei: stilul scandinav

Simplitate – cel mai bun si optim cuvant care descrie stilul scandinav in amenajari interioare

De cativa ani incoace, designul scandinav se inscrie pe lista dorintelor romanilor, intrucat stilul se caracterizeaza foarte mult prin strictete si elemente imperios necesare.

26 Ian. 2019
Actualitate

Intervenții pe timpul codului portocaliu de polei

Fenomenul de ploaie înghețată a creat probleme și în județul Teleorman. Cateva autoturisme au derapat, părăsind partea carosabilă, iar 12 localități au rămas fără curent electric.

25 Ian. 2019
Actualitate

Cod galben de ninsori până sâmbătă după amiaza. Vânt, ploi şi polei până duminică dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o nouă atenţionare Cod galben de ninsori, valabilă până sâmbătă după-amiaza, în Teleorman și alte 25 de judeţe, precum şi în Municipiul Bucureşti, respectiv o informare de vânt, ploi şi polei până duminică dimineaţa.

23 Ian. 2019
Actualitate

De la 1 ianuarie, plătim mai mult la gunoi

Taxele de salubrizare au crescut cu 18% în județul Teleorman, începând cu 1 ianuarie 2019. Astfel, în mediul rural, tariful a crescut de la 3,98 lei la 4,70 de lei pentru o persoană, iar în mediul urban, de la 7,96 lei la 9,40 lei.

22 Ian. 2019
Actualitate

Un bătrân din Cervenia a murit când își plătea impozitele

A fost panică mare, luni, la primăria comunei Cervenia, după ce unui cetățean care venise să-și achite taxele și impozitele locale i s-a făcut rău.

21 Ian. 2019
Actualitate

Atenție! Revin ninsorile în Teleorman

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă informare meteo de ninsori moderate cantitativ și strat nou de zăpadă, intensificări temporare ale vântului, precipitații mixte și polei. Începând din ziua de marți, 22 ianuarie, ora 05.00, până pe data de 23 ianuarie, ora 14.00, aria ninsorilor va cuprinde județul Teleorman și întreaga țară, începând cu regiunile sud-vestice.

17 Ian. 2019
Actualitate

Consiliul Județean Teleorman, campanie împotriva corupției din spitale

Consiliul Județean (CJ) Teleorman a anunțat, miercuri, lansarea unei campanii împotriva corupției în sănătate și a unei linii de telefon cu apelare gratuită la care cetățenii pot semnala încălcarea legii.