Actualitate Politic

14 Feb. 2019
Actualitate

Virgiliu Cocoșilă, vicepreședinte ALDE Teleorman: Șase primari de la alte partide vin la noi

Șase primari liberali și-ar fi căutat refugiul la ALDE, după ce au constatat că n-ar mai fi susținuți pentru o nouă candidatură la alegerile locale, a lăsat să se înțeleagă, miercuri, într-o conferință de presă, vicepreședintele ALDE Teleormnan, Virgiliu Cocoșilă.

14 Feb. 2019
Actualitate

ALDE Teleorman și-a propus un scor de 12-13 la sută la europarlamentare

Conducerea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) Teleorman şi-a propus să obţină un procent de 12-13 la sută la alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an.

13 Feb. 2019
Actualitate

Dănuț Cristescu: Programul “Usturoiul” a pornit din Teleorman

Ideea lansării unui program finanţat din bugetul Ministerului Agriculturii în 2019 prin care să fie spriiniți fermierii care cultivă usturoi i-a venit ministrului Petre Daea în timpul unei vizite pe care a făcut-o în Teleorman, în vara anului trecut, potrivit președintelui Consiliului Județean Teleorman (CJ), Dănuț Cristescu. Acesta a relatat întâmplarea la Agro TV.

13 Feb. 2019
Actualitate

Adrian Gâdea: Se scoate la licitație studiul de fezabilitate pentru drumul expres București-Alexandria

De ani de zile se discută despre reglementarea traficului între București și Alexandria. Proiectele au oscilat între autostradă și drum expres, dar au rămas doar pe hârtie ambele variante.
Președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, susține, însă, că între București și Alexandria se va construi un drum expres.

07 Feb. 2019
Actualitate

Aurel Fierăscu, coordonator PLUS Teleorman: “Despre viitorii votanți ai Alianței 2020 USR+PLUS, credem cu tărie că marea majoritate va veni dintre cei care nu s-au prezentat la vot de mai bine de 10 ani”

Reporter: Știu numele dumneavoastră și că v-ați născut și ați făcut studiile preuniversitare în Roșiorii de Vede. Dar ar mai fi multe de adăugat la prezentarea lui Aurel Fierăscu. De pildă, ce profesie are, ce funcție deține în PLUS, de când și de ce face politică?

07 Ian. 2019
Actualitate

Dumitru Goldbach: “Pro România este cel mai activ partid de opoziție”

A trecut ceva timp de când Dumitru Goldbach și-a anunțat demisia din PNL, dar n-a apărut încă nicio reacție din partea organizației județene în care a activat.

18 Dec. 2018
Actualitate

Dăncilă și Dragnea la Zimnicea

Premierul Viorica Dăncilă și președintele PSD, Liviu Dragnea, sunt așteptați astăzi, 18 decembrie, la Zimnicea. Începand cu ora 13, este programată o întâlnire cu primarii PSD din județ.

14 Dec. 2018
Actualitate

Un liberal rupe rândul. Dumitru Goldbach: “Alianța Vestului este un joc politic extrem de periculos”

Liberalul Dumitru Goldbach, lector universitar doctor la Universitatea Valahia, critică Alianța Vestului pe care o consideră “un joc politic extrem de periculos” care amenință integritatea României.

06 Dec. 2018
Politic

Cadouri pentru copiii nevoiași din partea TSD Roșiorii de Vede

Tinerii social-democrați roșioreni l-au ajutat joi, 6 decembrie, pe Moș Nicolae.

05 Dec. 2018
Actualitate

USR Teleorman nu mai are președinte. Lină a demisionat

Nicușor Lină a demisionat din funcția de președinte USR Teleorman. Numărul de activiști ai filialei județene a scăzut la 35 prin renuțarea acestuia și la calitatea de membru de partid, alături de cea de președinte.

30 Noi. 2018
Actualitate

Dorel s-a reinventat la Botoroaga!

Pe un ger de crăpau pietrele,  în ajunul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, doi Dorei mai mititei, asistați de gură-cască, vopseau Căminul Cultural din comuna Botoroaga. Asta, după ce, în zilele anterioare, s-au făcut reparații la coloane.

30 Noi. 2018
Actualitate

Junior Centenar - Toți copiii vor avea conturi de economii deschise de stat

Guvernul a adoptat, joi, proiectul de ordonanţă de urgenţă provind apariția Programului guvernamental gROwth – Contul individual de economii Junior care are ca obiect introducerea unui cont special de economisire sub formă de depozit.

22 Noi. 2018
Actualitate

Deputatul Violeta Răduț despre pensia pe card: „Este opțiunea pensionarului”

Violeta Răduț, deputat și secretar al Comisiei de Muncă din Camera Deputaților, infirmă zvonurile și dă asigurări că pensionarii vor vea în continuare libertatea de a alege modul în care vor primi pensia. Vestea că de la anul pensia nu va mai fi adusă de poştaş și că va fi virată ‎pe card pentru toți pensionarii a produs un val de nemulțumire mai ales în rândul pensonarilor din mediul rural care nu au nici sediu de bancă și nici bancomat în localitate.

09 Noi. 2018
Actualitate

PMP Teleorman strânge semnături pentru eliminarea pensiilor speciale

Adrian Florescu, președintele filialei PMP Teleorman a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, lansarea campaniei de strângere de semnături pentru eliminarea pensiilor speciale în județul Teleorman, în cadrul căreia oraganizația își propune să egaleze numărul de semnături obținute în campania de revenire la alegerea primarilor în două tururi.

27 Oct. 2018
Actualitate

ALDE suflă în ceafa PNL, la Teleorman

Între PNL și ALDE sunt doar câteva puncte procentuale, potrivit unui sondaj de opinie făcut public, vineri, intr-o conferință de presă susținută de vicepreședinții filialei ALDE, Virgiliu Cocoșilă și Cătălin Burcescu.