Actualitate Politic

06 Dec. 2018
Politic

Cadouri pentru copiii nevoiași din partea TSD Roșiorii de Vede

Tinerii social-democrați roșioreni l-au ajutat joi, 6 decembrie, pe Moș Nicolae.

05 Dec. 2018
Actualitate

USR Teleorman nu mai are președinte. Lină a demisionat

Nicușor Lină a demisionat din funcția de președinte USR Teleorman. Numărul de activiști ai filialei județene a scăzut la 35 prin renuțarea acestuia și la calitatea de membru de partid, alături de cea de președinte.

30 Noi. 2018
Actualitate

Dorel s-a reinventat la Botoroaga!

Pe un ger de crăpau pietrele,  în ajunul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri, doi Dorei mai mititei, asistați de gură-cască, vopseau Căminul Cultural din comuna Botoroaga. Asta, după ce, în zilele anterioare, s-au făcut reparații la coloane.

30 Noi. 2018
Actualitate

Junior Centenar - Toți copiii vor avea conturi de economii deschise de stat

Guvernul a adoptat, joi, proiectul de ordonanţă de urgenţă provind apariția Programului guvernamental gROwth – Contul individual de economii Junior care are ca obiect introducerea unui cont special de economisire sub formă de depozit.

22 Noi. 2018
Actualitate

Deputatul Violeta Răduț despre pensia pe card: „Este opțiunea pensionarului”

Violeta Răduț, deputat și secretar al Comisiei de Muncă din Camera Deputaților, infirmă zvonurile și dă asigurări că pensionarii vor vea în continuare libertatea de a alege modul în care vor primi pensia. Vestea că de la anul pensia nu va mai fi adusă de poştaş și că va fi virată ‎pe card pentru toți pensionarii a produs un val de nemulțumire mai ales în rândul pensonarilor din mediul rural care nu au nici sediu de bancă și nici bancomat în localitate.

09 Noi. 2018
Actualitate

PMP Teleorman strânge semnături pentru eliminarea pensiilor speciale

Adrian Florescu, președintele filialei PMP Teleorman a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, lansarea campaniei de strângere de semnături pentru eliminarea pensiilor speciale în județul Teleorman, în cadrul căreia oraganizația își propune să egaleze numărul de semnături obținute în campania de revenire la alegerea primarilor în două tururi.

27 Oct. 2018
Actualitate

ALDE suflă în ceafa PNL, la Teleorman

Între PNL și ALDE sunt doar câteva puncte procentuale, potrivit unui sondaj de opinie făcut public, vineri, intr-o conferință de presă susținută de vicepreședinții filialei ALDE, Virgiliu Cocoșilă și Cătălin Burcescu.

15 Oct. 2018
Actualitate

Atenție! Se resuscitează PNL Teleorman

Șoc pe scena politică din Teleorman: filiala județeană a PNL vrea o resuscitare. În cadrul Colegiului Director ce a avut loc, joi, 11 octombrie, au fost luate măsuri radicale în acest sens, prin adoptarea a două rezoluții care vor asigura succesul deplin în lupta cu PSD.

30 Sept. 2018
Actualitate

Deputat Violeta Răduț: ”Familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat și o femeie”

Deputatul PSD Violeta Răduț a făcut public cum va vota la referendumul din 6-7 octombrie pentru redefinirea familiei în Constituţie. Într-o postare recentă pe pagina sa de socializare, aceasta spune că va vota în favoarea căsătoriei dintre un bărbat și o femeie.

27 Sept. 2018
Actualitate

Servicii sociale gratuite pentru prevenirea excluziunii sociale a persoanelor afectate de sărăcie

Persoane afectate de sărăcie din 139 de comunităţi rurale şi mic urbane cu marginalizare severă şi peste medie vor beneficia de servicii sociale integrate, adaptate nevoilor identificate, de la cele sociale, de sănătate sau educaţie, până la ocupare, locuire şi accesul la documente de identitate.

25 Sept. 2018
Actualitate

“Caravana Tricolorul” ajunge, astăzi, în Teleorman

“Caravana Tricolorul”, acțiune simbolică a tinerilor liberali dedicată celebrării a 100 de ani de la Marea Unire, se va desfășura, marți, 25 septembrie, în municipiul Alexandria.

19 Aug. 2018
Actualitate

“Fără penali în funcții publice” - Voluntarii au strâns semnături în Teleorman

Circa 50 de voluntari au strâns 1500 de semnături, duminică, în cele cinci orașe din Teleorman, dar și în câteva comune, în cadrul campaniei “Fără penali în funcții publice”. În total, aproape 4.500 de teleormăneni au semnat petiția.

01 Aug. 2018
Actualitate

Violeta Răduț: ”Transformarea internship-urilor în contracte de muncă oferă șanse reale tinerilor”

Firmele vor fi încurajate să angajeze persoanele pe care le aduc în internship prin acordarea unei sume fixe de la stat, potrivit unui act normativ aplicabil de la jumătatea lunii august 2018. Astfel, pentru fiecare stagiu care se transformă în angajare companiile vor primi aproximativ 1.000 de euro.

23 Iul. 2018
Actualitate

Organizatorul mitingului diasporei este un fost pesedist, originar din Teleorman

Emanuel Sorin Cioacă, președintele Federației Românilor de Pretutindeni, organizația care a depus cererea de autorizare a mitingului diasporei din 10 august, are 40 de ani și s-a născut în Teleorman.

10 Iul. 2018
Actualitate

Violeta Răduț, despre modificarea Legii Pensiilor: “Va aduce un zâmbet pe chipul părinților și bunicilor noștri”

Iniţiativa Comisiei pentru muncă şi protecţie socială a Camerei Deputaţilor de modificare a Legii Pensiilor prin reducerea stagiul de cotizare pentru mai multe categorii de pensionari care au muncit în condiţii speciale, precum şi a vârstei standard de pensionare cu 13 ani, așteaptă să fie promulgată de președintele României, după ce a fost votată, recent, de Camera Deputaţilor, ca for decizional.