Special Dezvăluiri

26 Noi. 2018
Actualitate

CJ Teleorman retrimite Insula Belina și Brațul Pavel în administrarea statului

Primul proiect care se va dezbate în ședința Consiliului Județean (CJ) Teleorman, de luni, 26 noiembrie 2018, se referă la reîntoarcerea insulei Belina și a Brațului Pavel în domeniul public al statului și în administrarea Apelor Române.

29 Ian. 2018
Actualitate

Tribunalul Teleorman a admis deschiderea insolvenţei pentru Tel Drum

Tribunalul Teleorman a dispus, luni, deschiderea procedurii de insolvenţă a societăţii Tel Drum, după ce, vineri, Tribunalul Bucureşti a admis solicitarea DNA de blocare a iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare a societăţii Tel Drum pe o durată de 60 de zile. Procurorii au sausținut că, prin deschiderea procedurii de insolvenţă, există riscul lichidării şi radierii în termen scurt a societăţii, astfel încât aceasta să nu mai poată fi trasă la răspundere penală. Tel Drum a făcut contestație, iar instanța a admis procedura de intrare în insolvență.

24 Ian. 2018
Actualitate

Cristian Duică, condamnat la un an de închisoare cu suspendare

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au admis apelul declarat de către Cristian Duică, fost primar al Municipiului Roșiorii de Vede, împotriva sentinţei penale dată pe 13 aprilie 2017 de Judecătoria Roşiorii de Vede, dar pedeapsa a rămas aceeași: un an de închisoare cu suspendare, 80 de zile de muncă în folosul comunității în oraşul pe care l-a condus timp de patru ani și interdicția de a ocupa o funcţie publică pe o perioadă de trei ani. Sentința este definitivă.

23 Ian. 2018
Actualitate

Tel Drum solicită intrarea în faliment

Reprezentanţii firmei Tel Drum SA au depus la Tribunalul Teleorman o solicitare de intrare în faliment. Potrivit informaţiilor de pe portalul instanţei, dosarul a fost înregistrat la Secţia I Civilă a Tribunalului Teleorman pe 17 ianuarie, iar cererea a fost formulată de Tel Drum SA Alexandria, în calitate de debitor.

17 Ian. 2018
Actualitate

DNA a extins urmărirea penală în Dosarul Tel Drum

Procurorii au pus sechestru pe toate bunurile mobile şi imobile ale firmei Tel Drum. DNA a extins cercetările în dosarul Tel Drum, societatea fiind pusă sub învinuire pentru constituire de grup infracţional, evaziune fiscală şi complicitate la abuz în serviciu.

 

17 Ian. 2018
Actualitate

Funcția de manager al Spitalului TBC din Roșiorii de Vede nu poartă noroc

Ghinion pentru unul dintre aspiranții la funcția de manager al Spitalului TBC din Roșiorii de Vede: în ziua de dinaintea concursului, și-a rupt piciorul.
Laurențiu Săvescu, unul dintre cei doi candidați care și-au depus dosarul pentru concursul organizat, miercuri, 17 ianuarie 2018, este posibil să nu se mai poată prezenta la concurs, din cauze medicale. În această situație, Monica Costea va candida singură pe post și rămâne de văzut dacă va și câștiga concursul.

11 Dec. 2017
Actualitate

DNA a schimbat încadrarea juridică în Dosarul Tel Drum, reținând forma agravantă a infracțiunilor

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus schimbarea încadrării juridice în sensul reținerii formei agravante a infracțiunilor inițiale și punerea în mișcare a acțiunii penale față de S.C. Tel Drum SA și reprezentanții săi, Pitiș Petre și Vișan Mircea, pentru săvârșirea infracțiunii de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecințe deosebit de grave.

15 Noi. 2017
Dezvăluiri

Noaptea minții la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede: managerul trimis în judecată de DNA, câștigă concursul pe post

Lucian Alexe, managerul Spitalului Caritas din Roșiorii de Vede a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), dar a fost lăsat să candideze din nou, pentru aceeași funcție, de unul singur, și să câștige.