Special Interviu

07 Feb. 2019
Actualitate

Aurel Fierăscu, coordonator PLUS Teleorman: “Despre viitorii votanți ai Alianței 2020 USR+PLUS, credem cu tărie că marea majoritate va veni dintre cei care nu s-au prezentat la vot de mai bine de 10 ani”

Reporter: Știu numele dumneavoastră și că v-ați născut și ați făcut studiile preuniversitare în Roșiorii de Vede. Dar ar mai fi multe de adăugat la prezentarea lui Aurel Fierăscu. De pildă, ce profesie are, ce funcție deține în PLUS, de când și de ce face politică?

06 Ian. 2019
Actualitate

Declarații la cald la finalul meciului de volei România-Spania

Meciul de volei feminin dintre România și Spania, contând pentru calificarea la Campionatul European Feminin de volei, s-a încheiat cu înfrângerea tricolorelor, iar reprezentativa țării noastre a picat pe poziția secundă în grupa de calificare.

13 Noi. 2018
Actualitate

Iosif Paștina despre rolul din Moromeții 2: Am crezut că o să fie foarte greu să îl găsesc pe Niculae

În urma interpretării excelente a rolului lui Niculae Moromete, Iosif Paștina a demonstrat că există speranță pentru viitorul cinematografiei românești și sperăm să-l vedem interpretând multe roluri în cariera sa, care să se ridice cel puțin la nivelul stabilit de interpretarea din "Moromeții 2".

07 Iun. 2018
Interviu

Cristian Florin Diniță: “În căutarea celui pierdut” este un roman plin de sensibilitate

Cine spune că pompierii sunt doar acele persoane care trebuie să salveze vieți și bunuri din incendii, se inșeală amarnic. De multe ori, în spatele aparențelor stau ascunse emoții, sensibilitate, talent. De pildă, plutonierul major Cristian Florin Diniță, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede, la Salonul de Carte Bookfest 2018, și-a făcut debutul ca scriitor.

23 Apr. 2018
Interviu

Interviu: Ion Drăgan, la 20 de ani de carieră muzicală: “ Cântecul popular este balsamul sufeltului meu”

Cunoscutul interpret de muzică populară și câștigător al multor trofee, Ion Drăgan, a marcat cei 20 de ani de carieră muzicală printr-o serie de concerte ce au avut loc la Sala Radio din Bucureși și la teatrul de vară din Târgu Jiu. Următorul spectacol pentru a puncta cei 20 de ani în slujba cântecului gorjenesc va avea loc duminică, 29 aprilie, în localitatea argeșeană Domnești.

24 Noi. 2017
Descoperă Teleormanul

Interviu: Andrei Hamza, coregraful Ansamblului Drăcşenelul: ”Indiferent de vârstă, jocul popular poate fi învăţat”

Atunci când vrei, se poate. Acest lucru l-au demonstrat cadrele didactice din localitatea Drăcşenei când au decis să înfiinţeze un ansamblu de dansuri populare. Voinţă era, elevi aveau, lipsea un coregraf. Marea lor surpriză a fost atunci când au aflat că tânărul poliţist din comună este dansator semiprofesionist.

20 Noi. 2017
Interviu

Interviu: Adrian Miulescu, manager interimar Spitalul Caritas: „Datoria totală a spitalului este de 10 milioane de lei”

Reporter: Domnule Adrian Miulescu, potrivit unui raport de audit al performanței spitalelor publice cu arierate, realizat de Ministerul Sănătății, Spitalul Caritas este în top 10 al datoriilor, mai precis pe locul al șaptelea la nivel național. Care este situația financiară în momentul de față?

15 Noi. 2017
Interviu

Stere Gulea: ”Relația cu scriitorul Marin Preda, cu opera lui, a fost o problemă pe care a trebuit s-o tranșez”

Reporter: După 32 de ani v-ați întors ca să continuați un proiect care a ajuns un reper cinematografic și cultural în România. Cum ați regăsit Teleormanul și cât de greu a fost să reînodați povestea?

15 Noi. 2017
Interviu

Iosif Paștina: Este o șansă unică pentru un actor tânăr să poată juca în “Moromeții” II

Reporter: Rol mare în “Moromeții II”, foarte important. A fost o misiune grea? Iosif Paștina: O misiune destul de grea, să fiu sincer, dar sper să o duc la bun sfârșit.

15 Noi. 2017
Actualitate

Horațiu Mălăele: “Țăran absolut l-ar fi numit Țuțea pe Ilie Moromete”

Reporter: Mare bucurie să vă avem aici, în Câmpia Teleormanului. Cum a fost? Cât a fost de greu, cât a fost de frumos?
Horațiu Mălăele: Nu vă pot spune mai nimic pentru că, într-un fel suntem aproape la început, de abia de acum începe munca mai grea, de montat, de post-procesat și așa mai departe.