Special

11 Dec. 2018
Actualitate

[AUDIO] “Am fost obligată”, spune mama care și-a abandonat copiii la poarta spitalului

Femeia care și-a abandonat copiii, sâmbătă seara, la poarta Spitalului Județean de Urgență din Alexandria, se numește Lenuța Călin, are 24 de ani și este din județul Iași. În Teleorman a venit pentru un iubit.

08 Ian. 2018
Eveniment

Pedofilul care a agresat doi copii în lift este polițist!

Pedofilul care a agresat doi copii în liftul unui bloc din Capitală a fost prins și dus la audieri. Acesta a fost jandarm, iar din anul 2010 este polițist la Brigada de Poliţie Rutieră din București, în prezent fiind şoferul comisarului Rene Emanuel Vornicu, şef de birou în cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră. Înainte de a fi şofer, a lucrat în stradă, ca agent de circulaţie. De asemenea, acesta a fost și agent de Poliție Comunitară.

20 Noi. 2017
Interviu

Interviu: Adrian Miulescu, manager interimar Spitalul Caritas: „Datoria totală a spitalului este de 10 milioane de lei”

Reporter: Domnule Adrian Miulescu, potrivit unui raport de audit al performanței spitalelor publice cu arierate, realizat de Ministerul Sănătății, Spitalul Caritas este în top 10 al datoriilor, mai precis pe locul al șaptelea la nivel național. Care este situația financiară în momentul de față?

15 Noi. 2017
Interviu

Stere Gulea: ”Relația cu scriitorul Marin Preda, cu opera lui, a fost o problemă pe care a trebuit s-o tranșez”

Reporter: După 32 de ani v-ați întors ca să continuați un proiect care a ajuns un reper cinematografic și cultural în România. Cum ați regăsit Teleormanul și cât de greu a fost să reînodați povestea?

15 Noi. 2017
Interviu

Iosif Paștina: Este o șansă unică pentru un actor tânăr să poată juca în “Moromeții” II

Reporter: Rol mare în “Moromeții II”, foarte important. A fost o misiune grea? Iosif Paștina: O misiune destul de grea, să fiu sincer, dar sper să o duc la bun sfârșit.

15 Noi. 2017
Actualitate

Horațiu Mălăele: “Țăran absolut l-ar fi numit Țuțea pe Ilie Moromete”

Reporter: Mare bucurie să vă avem aici, în Câmpia Teleormanului. Cum a fost? Cât a fost de greu, cât a fost de frumos?
Horațiu Mălăele: Nu vă pot spune mai nimic pentru că, într-un fel suntem aproape la început, de abia de acum începe munca mai grea, de montat, de post-procesat și așa mai departe.

15 Noi. 2017
Dezvăluiri

Noaptea minții la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede: managerul trimis în judecată de DNA, câștigă concursul pe post

Lucian Alexe, managerul Spitalului Caritas din Roșiorii de Vede a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), dar a fost lăsat să candideze din nou, pentru aceeași funcție, de unul singur, și să câștige.