Administraţie

15 Feb. 2019
Actualitate

Case noi pentru medici și asistente din Alexandria

10 medici și două asistente de la Spitalul Județean de Urgență Alexandria se vor muta împreună cu familiile lor în casă nouă după ce, vineri, primarul municipiului le-a înmânat cheile pentru apartamente construite de Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) prin programul destinat specialiștilor din sănătate.

15 Feb. 2019
Actualitate

Proiectul “Complex Sportiv - Stadion municipal Alexandria” prinde contur. S-a semnat contractul de execuție

“Complex Sportiv - Stadion municipal Alexandria”, investiţie în valoare de 48.075.291,71 lei, va demara anul acesta la Alexandria, iar la finalizare va îndeplini condițiile pentru a putea găzdui meciuri de fotbal cu public din cadrul Ligii 1 de fotbal a României precum și meciuri de fotbal din cadrul cupelor europene – faze preliminare, dar și competiții naționale de atletism.

13 Feb. 2019
Actualitate

OCPI Teleorman: 7 UAT-uri sunt cadastrate în totalitate, iar în alte 88 se desfăşoară lucrări de înregistrare sistematică a imobilelor

Peste 33.000 de cărţi funciare au fost eliberate, gratuit pentru proprietarii de imobile din judeţul Teleorman, prin Programul naţional de cadastru şi carte funciară 2015-2023 (PNCCF), în anul 2018. Lucrările de cadastru general au fost finanţate din veniturile proprii ale Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI), prin Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Teleorman.

12 Feb. 2019
Actualitate

Doliu la Primăria comunei Talpa. Secretarul a fost găsit spânzurat

Vestea că Sandu Ilie, secretarul Primăriei Talpa, a fost găsit spânzurat a căzut ca trăznetul peste familie și peste toată comuna. Nimeni nu știe ce a putut să-l determine ca la 43 de ani să-și pună capăt vieții, pentru că niciodată nu a lăsat să se înțeleagă că ar avea probleme deosebite în familie sau la locul de muncă.

08 Feb. 2019
Actualitate

La Roșiorii de Vede se schimbă steagul pe primărie. Din galben se face alb-roșu

Este oficial! Municipiul Roșiorii de Vede are un steag nou, aprobat prin Hotărâre de Guvern adoptată în ședința executivului din 25 ianuarie 2018. Odată cu publicarea în Monitorul Oficial, luna aceasta, municipalitatea îl poate arbora pe instituție.

07 Feb. 2019
Actualitate

Alege prioritățile Alexandriei!

Municipalitatea alexăndreană invită cetățenii să se implice în campania civică ”Alege priorităţile oraşului tău”, lansată de Banca Mondială, care are ca scop ierahizarea celor mai importante obiective pentru dezvoltarea comunității.

30 Ian. 2019
Actualitate

Primarul orașului Videle a fost achitat în dosarul de complicitate la luare de mită

Curtea de Apel București (CAB) a decis, miercuri, achitarea primarul oraşului Videle, Nicolae Bădănoiu, în dosarul în care era acuzat de complicitate la luare de mită.
Decizia este definitivă.

30 Ian. 2019
Actualitate

CJ Teleorman: Lucrările la DJ 506 tronsonul Scurtu Mare - Negreni sunt finațate prin PNDL, nu din fonduri europene

Lucrările de modernizare la DJ 506 tronsonul cuprins între localitățile Scurtu Mare și Negreni sunt finanțate prin PNDL 2017-2020, nu din fonduri europene, ceea ce înseamnă că drumul nu ar fi avut cum să facă obiectul unor investigații în ce privește fraudarea fondurilor comunitare, se arată într-un comunicat de presă dat publicității, marți, de Consiliul Județean Teleorman.

29 Ian. 2019
Actualitate

Legea degetului în ochi la Primăria Botoroaga

Primarul liberal al comunei Botoroaga este acuzat de un consilier local PSD că în urma unei altercații a vrut să-i scoată ochii. La propriu, nu la figurat!

28 Ian. 2019
Administraţie

Alexandria: Program de lucru prelungit la Direcţia de Impozite şi Taxe Locale

Primăria Alexandria anunță prelungirea programului la ghișeele de încasare a taxelor și impozitelor locale, în zilele lucrătoare ale săptămânii în curs, dar și program de lucru de patru ore pentru ziua de sâmbătă, pentru a da posibilitatea celor care lucrează și nu pot să plece de la locul de muncă să-și poată achita taxele locale.

23 Ian. 2019
Actualitate

De la 1 ianuarie, plătim mai mult la gunoi

Taxele de salubrizare au crescut cu 18% în județul Teleorman, începând cu 1 ianuarie 2019. Astfel, în mediul rural, tariful a crescut de la 3,98 lei la 4,70 de lei pentru o persoană, iar în mediul urban, de la 7,96 lei la 9,40 lei.

22 Ian. 2019
Actualitate

Un bătrân din Cervenia a murit când își plătea impozitele

A fost panică mare, luni, la primăria comunei Cervenia, după ce unui cetățean care venise să-și achite taxele și impozitele locale i s-a făcut rău.

17 Ian. 2019
Actualitate

Consiliul Județean Teleorman, campanie împotriva corupției din spitale

Consiliul Județean (CJ) Teleorman a anunțat, miercuri, lansarea unei campanii împotriva corupției în sănătate și a unei linii de telefon cu apelare gratuită la care cetățenii pot semnala încălcarea legii.

21 Dec. 2018
Actualitate

Conferința ”Împreună dezvoltăm satul românesc", organizată la Peretu

Grupul de Acțiune Locală (GAL) Câmpia Burnazului a fost gazda unei întâlniri recente a reprezentanților Fondului Național de Garantare a creditelor pentru Intreprinderile Mici și Mijlocii (FNGC-IMM) SA IFN cu delegați ai celor șase GAL-uri din județul Teleorman, între care primari și administratori publici din zona rurală, dar și membri activi ai mediului de afaceri din județ, în scopul identificării de noi soluții pentru garantarea finanțărilor în mediul rural.

12 Dec. 2018
Actualitate

La Zimnicea s-a dat startul proiectului româno-bulgar de dotare cu echipamente și utilaje pentru situații de urgență

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al orașului Zimnicea va beneficia de dotări importante cu echipamente și utilaje specifice pentru intervenție în cazul unor fenomene meteorologice periculoase sau cutremure, dar și de cercetare-intervenție pentru risc biologic și chimic, în valoare de aproape o jumătate de milion de euro.