Eveniment

11 Dec. 2018
Actualitate

Accident auto soldat cu un deces pe DE 70

Marți, 11 octombrie, a avut loc un accident pe DE 70, pe raza localității Peretu, direcția de mers spre Alexandria între un TIR și o dubiță

10 Dec. 2018
Actualitate

Iată, vin colindătorii!

Cete de colindători din diferite colțuri ale țării, participanți la Festivalul tradițiilor și obiceiurilor de iarnă „Iată, vin colindătorii!”, vor da startul Sărbătorilor de iarnă, luni, 17 decembrie 2018, în Alexandria.

09 Dec. 2018
Actualitate

Accident de circulație pe Drumul European 70, între localitățile Nanov și Buzescu

În urmă cu puțin timp pe Drumul European 70 a avut loc un accident de circulație, acesta fiind produs între localitățile Nanov și Buzescu. În urma evenimentului două persoane, un bărbat și o femeie, au fost transportate la spital pentru mai multe investigații medicale.

06 Dec. 2018
Actualitate

Tânăr rănit într-un accident de circulație produs la ieșire din Roșiorii de Vede

La intersecția Drumului European(DE) 70 cu Drumul Județean(DJ) 612A Roșiorii de Vede-Balta Sărată a avut loc un accident de circulație. Pe fondul neacordării de prioritate, o femeie a intrat cu mașina pe care o conducea într-un alt autoturism. În urma impactului, a rezultat rănirea șoferului în vârstă de 28 de ani, care conducea regulamentar.

05 Dec. 2018
Actualitate

Accident pe DE 70, la ieșirea din Roșiorii de Vede spre Măldăieni

Un autoturism care se deplasa pe DE 70, în direcția Craiova, a părăsit carosabilul și s-a răsturnat, miercuri dimineața, la ieșirea din municipiul Roșiorii de Vede, imediat ce a depășit zona de case.

03 Dec. 2018
Actualitate

Un polițist de la Inspectoratul de Frontieră Teleorman a fugit de la locul accidentului pe care l-a provocat

Un polițist de frontieră de la Turnu Măgurele s-a ales cu dosar penal pentru că a fugit de la locul accidentului pe care l-a provocat. La testul de acool a rezultat o alcoolemie de 0,86.

02 Dec. 2018
Actualitate

Karatiștii roșioreni, campioni mondiali la Kempo Uwskf, de Centenar

Nouă sportivi roșioreni din totalul celor 10 care au făcut parte din delegația României la Campionatul Mondial de Kempo Uwskf, au urcat pe podium. Competiția s-a defășurat în capitala Ungariei, Budapesta.

01 Dec. 2018
Actualitate

Zimnicea a sărbătorit Centenarul

Zimnicea a marcat astăzi Centenarul Marii Uniri printr-un program artistic special pus în scenă pentru acest moment, dar și printr-o ceremonie de comemorare a eroilor zimniceni cazuți pe câmpurile de luptă ale Primului Război Mondial.

01 Dec. 2018
Actualitate

Paradă militară de Ziua Națională la Alexandria

Peste 1000 de alexăndreni au îndurat frigul de afară pentru a lua parte la ceremonialul dedicat Centenarului Marii Uniri. Evenimentul a debutat la ora 10, sambătă, 1 decembrie. Cel mai așteptat moment al ceremoniei a fost parada militară.

01 Dec. 2018
Actualitate

Eroii Marii Uniri comemorați cu cinste la Roșiorii de Vede

De ziua națională a României, în toată țara au fost manifestații în onoarea românilor care s-au jertfit în timpul Primului Război Mondial pentru realizarea visului Marii Uniri. Primăria Roșiorii de Vede a ținut să marcheze această zi de maximă importanță printr-o ceremonie ce a durat aproximativ două ore.

01 Dec. 2018
Actualitate

Darul unui alexăndrean, la Centenar: o statuie în cinstea eroilor

Se numește Gabriel Florea, are 36 de ani, este familist convins, om de afaceri, ambițios, a cochetat cu politica și poate va mai cocheta. Și este patriot declarat. Întotdeauna i-au plăcut poveștile despre eroii neamului.

28 Noi. 2018
Actualitate

Omagiu adus eroilor Șarjei de la Prunaru

Memoria celor 300 de eroi, cavaleriști ai Regimentului 2 Roșiori, a fost cinstită cu ocazia împlinirii a 102 ani de la Șarja de la Prunaru, miercuri, 28 noiembrie, la monumentul ridicat în cinstea ostașilor pieriți în lupta care a avut loc pe teritoriul comunei Bujoreni.

28 Noi. 2018
Actualitate

IPJ Teleorman, precizări despre accidentul cu victime de la Crângu

Potrivit IPJ Teleorman, accidentul cu victime de la Crângu s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum și neasigurarea la efectuarea manevrei de depășire.

28 Noi. 2018
Actualitate

Vremea rea aduce necazuri. Tamponări, derapaje și victime pe drumurile din județ

Pe fondul vremii nefavorabile, în această dimineaţă s-au produs mai multe situaţii care au presupus intervenţia autorităţilor.

27 Noi. 2018
Actualitate

Vești proaste de la meteorologi. Ninsori și ger în Teleorman!

Se strică vremea, anunță meteorologii. Pentru județul Teleorman a fost emis un cod galben de vreme severă care va intra in viogare miercuri, 28 noiembrie, ora 02.00, valabil până în seara aceleași zile, ora 20. În acest interval, în județ vor fi intensificări susținute ale vântului, ninsori viscolite,strat de zăpadă și depuneri de gheață.