Eveniment

15 Feb. 2019
Actualitate

Autoturism răsturnat la ieșirea din Peretu

Doi tineri cu vârste de 18 și 19 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, joi seara, după ce s-au răsturnat cu mașina, pe DE 70, la ieșirea din comuna Peretu, în direcția Alexandria.

15 Feb. 2019
Actualitate

Proiectul “Complex Sportiv - Stadion municipal Alexandria” prinde contur. S-a semnat contractul de execuție

“Complex Sportiv - Stadion municipal Alexandria”, investiţie în valoare de 48.075.291,71 lei, va demara anul acesta la Alexandria, iar la finalizare va îndeplini condițiile pentru a putea găzdui meciuri de fotbal cu public din cadrul Ligii 1 de fotbal a României precum și meciuri de fotbal din cadrul cupelor europene – faze preliminare, dar și competiții naționale de atletism.

13 Feb. 2019
Educaţie

Forțele Aeriene Române în vizită la Alexandria

Cinci avioane F-16 Fighting Falcon, MiG-21 LanceR și C27J-Spartan. au survolat miercuri, 13 februarie, spațiul aerian din Alexandria, la finalul întâlnirii tinerilor din localitate cu piloți, elevi și ofițeri specialiști care le-au împărtășit din tainele unei cariere militare în Forțele Aeriene Române.

12 Feb. 2019
Actualitate

Doliu la Primăria comunei Talpa. Secretarul a fost găsit spânzurat

Vestea că Sandu Ilie, secretarul Primăriei Talpa, a fost găsit spânzurat a căzut ca trăznetul peste familie și peste toată comuna. Nimeni nu știe ce a putut să-l determine ca la 43 de ani să-și pună capăt vieții, pentru că niciodată nu a lăsat să se înțeleagă că ar avea probleme deosebite în familie sau la locul de muncă.

12 Feb. 2019
Actualitate

Sindicaliștii din învățământul teleormănean cer mai mulți bani pentru școli

Circa 30 de profesori afiliaţi Sindicatului "Spiru Haret" au pichetat marţi, timp de o oră şi jumătate, sediul Prefecturii Teleorman, solicitând ca Ministerul Educației Naționale să renunțe la intenția de a diminua concediul anual de odihnă al directorilor din unitățile de învățământ de la 62 zile la 25 zile, plata sporului de uzură neuropsihică tuturor categoriilor de personal din sistemul educațional, inclusiv personalului personalului auxiliar, plata tuturor orelor la plata cu ora atât pentru cele cuprinse în programul școlar cât și pentru cele efectuate în programul “Școala altfel”.

12 Feb. 2019
Actualitate

Șofer rănit în urma ciocnirii dintre două tiruri la Drăgăneşti-Vlaşca

O persoană a fost rănită, marți dimineața, în urma impactului dintre două tiruri de marfă, pe DN 6 (E70) București – Alexandria, în zona localităţii Drăgăneşti-Vlaşca.

08 Feb. 2019
Actualitate

La început de weekend, două accidente rutiere pe DE 70

Două accidente rutiere cu victime s-au produs vineri seara, pe Drumul European 70, aproape simultan, dar la distanță de circa 60 de kilometri unul de celălalt.

08 Feb. 2019
Actualitate

Brunch-ul de iarnă din Ograda lui Moromete: pomana porcului, cozonac de casă și pâine la țest

Pofticioșii sunt așteptați, sâmbătă, 9 februarie, la brunch în Ograda lui Moromete, la Talpa Ogrăzile, din județul Teleorman, acolo unde s-au turnat cele două serii din filmul „Moromeții”, iar decorurile s-au păstrat peste ani și se vor mai păstra și de acum înainte prin grija primarului Benone Rababoc și a Asociației Talpa.

02 Feb. 2019
Actualitate

Zărăzeanul, tradiție vie la Zimnicea

Zărăzeanul, sărbătoarea viței de vie și a vinului care marchează începutul unui nou an viticol a fost celebrată, vineri, 1 februarie, și la Zimnicea, unde a devenit deja o tradiție și o sărbătoare oficială a comunității locale de 12 ani. În frunte cu reprezentanții autorităților locale, zimnicenii au făcut de dimineață prima vizită în vie.

30 Ian. 2019
Actualitate

DGPMB: 12 mandate de percheziţie domiciliară şi 17 mandate de aducere, în Bucureşti, Ilfov şi Teleorman

Poliţişti ai Secţiei 1 pun în aplicare miercuri 12 mandate de percheziţie domiciliară şi 17 mandate de aducere, în Bucureşti, Ilfov şi Teleorman, în cadrul unui dosar in care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, anunţă Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

29 Ian. 2019
Actualitate

Legea degetului în ochi la Primăria Botoroaga

Primarul liberal al comunei Botoroaga este acuzat de un consilier local PSD că în urma unei altercații a vrut să-i scoată ochii. La propriu, nu la figurat!

28 Ian. 2019
Actualitate

Un autoturism a luat foc în apropierea orașului Videle

Pompierii militari au fost semnalați, la ora 09:15 dimineața, cu privire la pornirea unui incendiu, pe Dj 601B, în apropierea orașului Videle.

27 Ian. 2019
Actualitate

Un roșiorean a câștigat peste un miliard de lei vechi la Noroc

La tragerea Noroc de joi, 24 ianuarie 2019, la categoria a II-a, s-a înregistrat un câştig în valoare de 112.697,10 lei (RON).

26 Ian. 2019
Actualitate

ISU Teleorman trimite generatoare la Ialomița, în localitățile fără curent electric

Pentru asigurarea necesităților populației din zonele afecatate, IGSU a dispus dislocarea în județul Ialomița a 16 containere de mare capacitate generatoare de curent electric.

25 Ian. 2019
Actualitate

Alertă: Cod portocaliu de polei în Teleorman. Atenție, șoferi!

Începând din aceasta seară, de la ora 21.30 și până la ora 03.00 a zilei de 26 ianuarie, pentru județul Teleorman este în vigoare un cod portocaliu care vizează depuneri de polei pe toate drumurile din județ.