Naţional

08 Ian. 2018
Eveniment

Pedofilul care a agresat doi copii în lift este polițist!

Pedofilul care a agresat doi copii în liftul unui bloc din Capitală a fost prins și dus la audieri. Acesta a fost jandarm, iar din anul 2010 este polițist la Brigada de Poliţie Rutieră din București, în prezent fiind şoferul comisarului Rene Emanuel Vornicu, şef de birou în cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră. Înainte de a fi şofer, a lucrat în stradă, ca agent de circulaţie. De asemenea, acesta a fost și agent de Poliție Comunitară.

11 Dec. 2017
Actualitate

DNA a schimbat încadrarea juridică în Dosarul Tel Drum, reținând forma agravantă a infracțiunilor

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus schimbarea încadrării juridice în sensul reținerii formei agravante a infracțiunilor inițiale și punerea în mișcare a acțiunii penale față de S.C. Tel Drum SA și reprezentanții săi, Pitiș Petre și Vișan Mircea, pentru săvârșirea infracțiunii de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecințe deosebit de grave.

05 Dec. 2017
Naţional

Regele Mihai a murit

Regele Mihai a încetat din viaţă marţi, la ora 13, ora României, la reşedinţa privată din Elveţia, a anunțat Casa Regală, printr-un comunicat de presă. Regele Mihai împlinise 96 de ani la data de 25 octombrie.

29 Noi. 2017
Naţional

Guvern: Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, modificată prin ordonanță de urgență

Guvernul a modificat și completat Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii în sensul punerii sale în concordanță cu prevederile Codului fiscal și pentru crearea cadrului legal suplimentării Fondului național unic de asigurări sociale de sănătate (FNUASS), în vederea asigurării accesului pacienților la serviciile de sănătate, potrivit unui comunicat de presă al Executivului. Noile reglementări sunt cuprinse într-o Ordonanță de Urgență adoptată astăzi de Guvern.

29 Noi. 2017
Social

Guvern: Salariul de bază minim brut pe țară se majorează la 1.900 lei începând cu 1 ianuarie 2018

Guvernul a aprobat, miercuri, majorarea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată la 1.900 lei începând cu 1 ianuarie 2018, pentru un program complet de lucru de 166 de ore în medie pe lună, potrivit unui comunicat al Executivului. În această sumă nu sunt incluse sporuri și alte adaosuri.

22 Noi. 2017
Politic

Moțiunea de cenzură va fi votată joi, când parlamentarii nu au activitate

Moțiunea de cenzură inițiată de PNL si USR, împotriva Guvernului Tudose, intitulată "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă", se va dezbate și vota, joi, de la ora 11.00, potrivit deciziei luate, miercuri dimineață, în ședința Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului.

15 Noi. 2017
Politic

Liviu Dragnea urmărit penal în dosarul “Tel Drum”

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au dispus începerea urmăririi penale față Liviu Dragnea, președinte PSD, pentru fapte săvârșite în perioada în care a fost președintele Consiliului Județean Teleorman.